Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 24. 09:33, kedd | Helyi
Forrás: lvp/Koller József

Vitéz-siker nemzetközi porondon – méltó jubileum

Vitéz-siker nemzetközi porondon – méltó jubileum

Legyőzte Zágráb csapatát az Esztergomi Vitézek együttese a hétvégén az RRC, Közép-Európai Regionális Rögbi Bajnokságban. Így hazai pályán sikerrel ünnepelte megalakulása 30. évfordulóját a klub.

Szép időben nagyszámú nézőközönség előtt léptek pályára a csapatok a Rugby Club Hotel pályán a Prímás-szigeten. A Vitéz-játékosok óriási erőbedobással kezdtek és már a második percben a kapitány Koller Zoltán erőszakos betörésével vezetést szereztek. A zágrábiak sem hagyták magukat es a 15. percben elért céllal átvették a vezetést. A félidő további részében többnyire mezőnyjáték folyt és 18. valamint a 37. percekben kapott büntetőkkel, melyeket Collet Gergő kíméletlenül értékesített, a félidő 11-7 es hazai vezetéssel zárult.

A második játékrészben a vendégek egy célt tudtak vinni, de egyre többet szabálytalankodtak. Ez viszont a Vitézeknek jött jól, mert a kiváló rugóformában lévő Collet négy büntetőrúgásával szemben nem volt ellenszerük, így a találkozó hazai sikerrel zárult.

Ezen a mérkőzésen a csapat az edző taktikai utasításit betartva nagy győzni akarással játszott, melyen az eredmény sem maradt el, méltóan ünnepelve az Esztergomi Vitézek megalakulásának 30. évfordulóját.

Esztergomi Vitézek

Esztergomi Vitézek RAFC- Zágráb 28-17 (11-7)
Esztergom RCH stadion 1000 néző. Vezette: Predrag Stiglic (Szerbia.)
Vitézek: Heckel, Varga, Nagy, Jámbor, Marosi, Berbesi, Borzas, Koller(C), Soós, Suiogan, Iftode, Zaiba, Stanatin, Remsik, Collet, Csere: Bőhm, Siroki, Mészáros, Haspel, Volentér, Simon, Ardelán
Edző: Sölősi László Célok: Collet:18, Koller 5

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.