Városlista
2022. augusztus 7, vasárnap - Ibolya

Hírek

2019. Október 28. 18:57, hétfő | Helyi

Vitéz siker Szegeden

Vitéz siker Szegeden

Helybenhagyta a Szegedi Gorillákat a fiatal Vitéz-sereg. Nem kicsit.

Egy rendkívül fiatal esztergomi csapat érkezett Szegedre, melyet az utóbbi időben több sérülés is sújtott így összesen 2 cserével tudtak kiállni, amelyikből egyet rögtön az első percben elkellett használnia egy szerencsétlenül sikerült ütközés következtében. A mérkőzés elején a bajnoki címvédő csapat dominált, egy szegedi átnyúlás után Sodladla értékesítette a büntető (0-3), majd az első alkalommal kezdőként debütáló Bende elfutásának köszönhetően 5 ponttal nőtt az előny (0-8), majd 10 percen belül Sodladla gyarapította a vendégek pontjait (0-15). A félidő végére 7-15-re zárkózott a szegedi gárda. Második félidő elején rendkívül nagy nyomást gyakorolt a hazai csapat, többször is közel jártak a célszerzéshez, de nem tudták áttörni a védővonalat, egy büntetőrúgás következtében 10-15-re módosult az állás. A mérkőzés utolsó 10 percében nyerték meg a mérkőzést a vitézek ahol 3 célt is szereztek (Szóda, Kovács-Goda,Sodladla), az összes jutalomrúgást berúgva 10-36-ra alakították a végeredményt ezen a nagyon kemény mérkőzésen.


Szegedi Gorillák-Esztergomi Vitézek 10-36 (7-15)
Magyar bajnoki mérkőzés

Szeged, Etalka sori Városi Stadion fű 2. pálya.
Vezette: Szundy István

Esztergomi Vitézek:
Kovács-Goda,Goncear,Galanton,Stavila,Ágotai,Volentér,Bende,Sőlősi,Zaiba,Suiogan K.,Csapó,Sodladla,Sovány,Cioban,Visi
Cserék: Cira,Szóda

Pontszerzők: Sodladla 21, Bende 5, Kovács-Goda 5, Szóda 5
Edző: Sodladla

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 03. 10:23, szerda | Helyi

FARKAS NOÉMI: NEMIGEN…

Farkas Noémi képzőművész nemigen… című kiállítását 2022. augusztus 5-én nyitja meg az Eurohíd Alapítvány a Kapcsolatok Házában.

2022. Július 22. 16:02, péntek | Helyi

Tovább építkezik a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. dorogi fióktelepén jelenleg a Szteroid üzem részleges felújítása, valamint a hármas porta építése zajlik.

2022. Július 22. 07:00, péntek | Helyi

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon

Újabb három majomhimlős esetet igazoltak Magyarországon, ezzel 33-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) csütörtökön az MTI-vel.

2022. Július 20. 10:06, szerda | Helyi

Bordélyházakat üzemeltetett Komáromban

A Komáromi Járási Ügyészség épület rendelkezésére bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt egy nő ellen.