Városlista
2022. szeptember 30, péntek - Jeromos

Hírek

2022. Szeptember 22. 11:30, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Zakó vagy sport öltöny – mikor melyik kell?

Akadnak kérdések, amik első ránézésre túlságosan is jelentőség telinek tűnnek. Aztán persze idővel kiderül, hogy az öltözködésben, ha az stílusos, testhez álló, akkor valójában nem léteznek eldöntetlen dilemmák.

Csak választások. Mikor-mi jön be - ez a lényeg! És igen, ez változhat. Ha nem is nap, mint nap, de azért viszonylag gyakran! Úgyhogy érdemes felkötni a nadrágot, mert az átalakulás gyorsasága szédítő lehet!

Sportosság vagy elegancia?

A legtöbben valamiért abban a hiszemben élnek, hogy az elegancia valamiféle komolysággal, sőt rugalmatlansággal egyenlő. Amikor adottak a keretek és azokból esélytelen kitörni, kilépni. Ám ez nem ennyire fekete-fehér. Az elegáns megjelenés sokféleképpen megélhető. A fő kérdőjel tehát nem ott van, hogy általánosságban kinek-mit jelent ez az irány, hanem ott, hogy egyénileg mit testesít meg? Például a sport öltöny láttán ki az, aki megkérdőjelezné az eleganciáját, a vonzó stílusosságát? Vélhetően senki! Ugyanakkor az sem vitás, hogy ez az a fazon, ami lazább feltételekkel, akár a mindennapok rohanásában is eredményesen hordható. Most akkor a sportosság közös nevezőre hozható az eleganciával? Nagyon úgy tűnik!

A fentiek miatt a legjobb kijárni az utat és egyénileg megtalálni a válaszokat. Na nem azért, mert az általánosítás nem elég jó útmutató. Az lehet. De ennél nincsen benne több. Mindenkor az a fontos, hogy az egyediség szava mit kíván?

Az alkalmak és a mindennapok össze is keveredhetnek?

Mint stílust meghatározó kategóriák úgy igen. Vegyük például a zakó kérdését. Most akkor kizárólag a nívós eseményeken juthat főszerephez vagy történetesen a hétköznapokban is jó választás? Ha azt mondanánk, hogy igen, nem hazudnánk. Ha azt állítanánk, hogy nem, nem füllentenénk. Ugyanis mindkettőre jócskán látni példákat. Mégpedig vonzó bizonyítékokat. De most akkor mi az igazság?

Íme, a jó hír: ez az a kérdés, ami kizárólag egyénileg dönthető el a legnagyobb biztossággal, bizonyossággal és biztonsággal. Ha az egyéni kritériumok alapozzák meg a válaszadást, akkor a csalódások elkerülhetőek!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 27. 12:57, kedd | PR

7 ásványi anyag, melyekről rendszerint elfeledkezünk, pedig fontosak

Szinte mindenhonnan azt halljuk – főleg most, az ősz beköszöntével –, hogy mennyire fontosak a szervezet számára a különböző vitaminok. nni.

2022. Szeptember 22. 14:00, csütörtök | PR

F1-es birodalom – ez a FansBRANDS

Red Bull Racing-póló? Forma–1-es versenynaptár? Frissített F1 tabella? Melyik az, ami számodra egy hatalmas igen? Az sem gond, ha mindegyik!

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 09:10, csütörtök | PR

Napelem a fenntarthatóbb jövőért!

Az idei évben Európába begyűrűzött és egyre drasztikusabbá erősödő nemzetközi energiaválság egyértelművé tette mindenki számára, hogy a nem megújuló energiaforrásoktól való nagymértékű függőségünk fenntarthatatlan.