Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2021. Június 15. 17:28, kedd | PR
Forrás: (x)

Zenehallgatás és telefonálás határtalanul - a vezeték nélküli fülhallgató előnyei

Zenehallgatás és telefonálás határtalanul - a vezeték nélküli fülhallgató előnyei

A fülhallgatók megjelenése hatalmas előrelépés volt abban, hogy személyre szabott zenei listákat zavartalanul hallgathassunk.

A következő lépés az volt, amikor a fülhallgatók kompatibilissé váltak a telefonokkal - ezzel megkönnyítve a telefonálást és az azon történő zenehallgatást. Sokakat azonban zavar a túl rövid vagy akár túl hosszú kábel, mert útban van. Másoknak a zsebekben és táskákban összegubancolódó, gordiuszi csomóvá váló zsinórok okoznak problémát. Ennek örömére pár éve jelentek meg a vezeték nélküli változatok, amelyeknek köszönhetően a nagy gubanc elfelejthető.

Az Alza kínálatában remek termékek közt tudsz válogatni, és mi most ebben fogunk neked segíteni!

A bluetooth technológiával működő fülesek elsősorban azoknak kedveznek, akik szabadon, “kötöttségek” nélkül akarják élvezni a zenét vagy a podcastokat. Az utazás vagy a sportolás során történő zenehallgatás felszabadultabb lesz, de a telefonálás is kényelmesen megoldható velük - például egy Skype-hívás közepén könnyen sétálhatsz a lakásban, amíg elszaladsz egy pohár vízért a konyhába.

Mire érdemes figyelni, mielőtt vásárolsz egyet a vezeték nélküli fülhallgatók közül?

- A bluetoothos eszközök jellemzően magasabb áron érhetőek el a piacon - viszont az igazán jó minőségű készülékekkel a zenehallgatás minősége még élvezetesebb lesz.

- Az intenzív mozgások és kültéri kintlét során a fülhallgatóhoz csatlakoztatott készüléket viszonylag közel kell magunkhoz tartani, vagy magunkkal vinni. Figyelni kell arra, hogy nagy jel elnyelő tárgyak vagy vastag falak ne kerüljenek a készülékek közé.

- A vezetékmentes élet során már a fülhallgatóba beépített mini irányítópultok segítenek lapozni a dalok között, vagy éppen megállítani és újraindítani azt.

- A vezeték nélküli készülékek töltésre szorulnak. Némelyiknek van saját tárolóegysége, ami egyben töltőállomás is - de fontos, hogy utazás előtt mindenképpen 100%-on legyen a készülék, vagy gondoskodjunk majd az utántöltésről.

Azok számára, akiknek fontos, hogy mindig szóljon valami a fülében és mellé szabadon tudjanak mozogni, elengedhetetlen kellék lehet a vezeték nélküli készülék.

Az Alza.hu kínálatában megtalálhatod azt, amelyik tényleg neked szól! Nézz szét még ma a weboldalon!

A fotó forrása:

Kokorina Mariia / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 21. 16:38, péntek | PR

Vajon hasznos, netán kifejezetten káros a fürdőzés?

Egy hideg téli nap után mindig jól jön egy forró fürdő. De vajon jótékony hatással bír?

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 18. 17:38, kedd | PR

10 érdekesség, amit nem tudtál a kaszinókról