Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 15. 17:28, kedd | PR
Forrás: (x)

Zenehallgatás és telefonálás határtalanul - a vezeték nélküli fülhallgató előnyei

Zenehallgatás és telefonálás határtalanul - a vezeték nélküli fülhallgató előnyei

A fülhallgatók megjelenése hatalmas előrelépés volt abban, hogy személyre szabott zenei listákat zavartalanul hallgathassunk.

A következő lépés az volt, amikor a fülhallgatók kompatibilissé váltak a telefonokkal - ezzel megkönnyítve a telefonálást és az azon történő zenehallgatást. Sokakat azonban zavar a túl rövid vagy akár túl hosszú kábel, mert útban van. Másoknak a zsebekben és táskákban összegubancolódó, gordiuszi csomóvá váló zsinórok okoznak problémát. Ennek örömére pár éve jelentek meg a vezeték nélküli változatok, amelyeknek köszönhetően a nagy gubanc elfelejthető.

Az Alza kínálatában remek termékek közt tudsz válogatni, és mi most ebben fogunk neked segíteni!

A bluetooth technológiával működő fülesek elsősorban azoknak kedveznek, akik szabadon, “kötöttségek” nélkül akarják élvezni a zenét vagy a podcastokat. Az utazás vagy a sportolás során történő zenehallgatás felszabadultabb lesz, de a telefonálás is kényelmesen megoldható velük - például egy Skype-hívás közepén könnyen sétálhatsz a lakásban, amíg elszaladsz egy pohár vízért a konyhába.

Mire érdemes figyelni, mielőtt vásárolsz egyet a vezeték nélküli fülhallgatók közül?

- A bluetoothos eszközök jellemzően magasabb áron érhetőek el a piacon - viszont az igazán jó minőségű készülékekkel a zenehallgatás minősége még élvezetesebb lesz.

- Az intenzív mozgások és kültéri kintlét során a fülhallgatóhoz csatlakoztatott készüléket viszonylag közel kell magunkhoz tartani, vagy magunkkal vinni. Figyelni kell arra, hogy nagy jel elnyelő tárgyak vagy vastag falak ne kerüljenek a készülékek közé.

- A vezetékmentes élet során már a fülhallgatóba beépített mini irányítópultok segítenek lapozni a dalok között, vagy éppen megállítani és újraindítani azt.

- A vezeték nélküli készülékek töltésre szorulnak. Némelyiknek van saját tárolóegysége, ami egyben töltőállomás is - de fontos, hogy utazás előtt mindenképpen 100%-on legyen a készülék, vagy gondoskodjunk majd az utántöltésről.

Azok számára, akiknek fontos, hogy mindig szóljon valami a fülében és mellé szabadon tudjanak mozogni, elengedhetetlen kellék lehet a vezeték nélküli készülék.

Az Alza.hu kínálatában megtalálhatod azt, amelyik tényleg neked szól! Nézz szét még ma a weboldalon!

A fotó forrása:

Kokorina Mariia / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.