Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

Csaló Esztergomban, drogdíler és rablófogás Dorogon – Heti hírek
2013. Február 11. 10:10, hétfő | Helyi

Csaló Esztergomban, drogdíler és rablófogás Dorogon – Heti hírek

Csaló Esztergomban, véradás és tisztelgés a mindennapok hősei előtt, lemondott az esztergomi KDNP elnöke, idén is lesz Dunakanyar Hangja, drogdílert és rablót fogtak a rendőrök, X-faktor győztes Dorogon. Hírösszefoglaló.

Csaló méri fel a nyugdíjasokat Esztergomban
2013. Február 05. 13:54, kedd | Helyi

Csaló méri fel a nyugdíjasokat Esztergomban

A nyugdíjfolyósító munkatársának mondva magát keresi fel az esztergomi nyugdíjasokat egy csaló. Az álügyintéző egy nyomtatvánnyal illetve kitöltése közben méri fel áldozatai helyzetét.

2012. November 09. 08:17, péntek | Helyi

Fővárosi trükkös csaló esztergomi szálakkal

Otthon végezhető munkát ajánlott újsághirdetéseken keresztül egy 55 éves munkanélküli férfi. Az állás betöltéséhez csupán egy kisebb összeget kellett befizetniük az érdeklődőknek. Ezután azonban a hirdető köddé vált.

2012. Május 30. 07:01, szerda | Belföld

Melyik a 7 leggyakrabban hamisított étel?

Egy új tanulmány szerint a nap mint nap fogyasztott ételekbe sajnos sokszor olyan anyagok is belekerülnek, amelyeknek nem kellene. Ez élelmiszer- hamisításnak minősül.

2012. Május 15. 07:13, kedd | Kék hírek

Bírták a luxusautókat

Autók külföldi értékesítésével manipuláló csalókat fogtak el a vásárosnaményi rendőrök Budapesten; a csoport körözött vezetőjét és két társát őrizetbe vették.

2012. Április 24. 07:19, kedd | Sport

Képtelenség kimutatni az összes doppingszert?

Hatezernél több doppingmintát elemez a nyári játékok idején a londoni olimpia hivatalos laboratóriuma, amelynek „darabszámára” hivatalosan is engedélyt adott a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA.

2012. Április 21. 07:13, szombat | Kék hírek

Csalók hivatkoznak levélben az OTP Bankra

Az OTP Bankra hivatkozva próbálnak meg ismeretlenek adatokat kicsalni a bank ügyfeleitől egy, az interneten terjedő, hamis levélben – hívja fel a figyelmet a pénzintézet.

2012. Február 19. 07:11, vasárnap | Külföld

Hatezer milliárd dollárnyi hamis kincstárjegyet találtak Olaszországban

Elképesztő összegű, az amerikai államadósság mintegy felét kitevő hamis kincstárjegyre bukkantak az olasz hatóságok, akik nyolc embert tartóztattak le a bűnügyben. Az amerikai nagykövetség a twitteren mondott köszönetet.

2011. November 06. 07:29, vasárnap | Kék hírek

Csalók verik át a devizahiteleseket

Megnőtt ezekben a hetekben azoknak a száma, akik pénzügyi szakértőként állítják be magukat, így igyekeznek hasznot húzni a bajban lévő devizahitelesek kiútkereséséből – állítja a Pénzügyi Tanácsadó Irodahálózat jogásza.

2011. Október 29. 07:37, szombat | Kék hírek

Vádat emeltek egy csaló hitelközvetítő és három tucat hitelfelvevő ellen Kaposváron

Üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalás miatt 37 ember ellen emelt vádat a kaposvári ügyészség - közölte a Somogy Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

2011. Október 13. 07:37, csütörtök | Kék hírek

20 évet is kaphatnak az áfacsalók

Akár 20 év börtönt is kaphatnak a most felderített áfacsaló banda tagjai.

2011. Október 12. 14:17, szerda | Belföld

Lyukas a végtörlesztési szabály?

Külföldiek is jól járhatnak azzal a hétfőn elfogadott törvénymódosítással, amelyik számukra is lehetővé teszi a kedvezményes végtörlesztést, holott őket nem érinti károsan a forintgyengülés – írja a Magyar Nemzet.