Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

Hollandiában bujkált a leányvári „drogos ház” tulaja – előzetesben – VIDEÓ
2013. November 15. 08:12, péntek | Helyi

Hollandiában bujkált a leányvári „drogos ház” tulaja – előzetesben – VIDEÓ

Hollandiában bujkált az a férfi, akinek leányvári házában még nyáron a rendőrök rengeteg drogot találtak. A gyanúsított miután a héten feladta magát, csütörtökön előzetes letartóztatásba került.

Tele volt a ház kábítószerrel Leányváron – feladta magát - FOTÓK
2013. November 13. 10:35, szerda | Helyi

Tele volt a ház kábítószerrel Leányváron – feladta magát - FOTÓK

Ahova nyúltak, kábítószert találtak a rendőrök még nyáron egy leányvári házkutatás során. Egy férfit és egy nőt gyanúsítanak az ügyben, előbbi ellen európai elfogatóparancs volt érvényben, végül kedden feladta magát.

Óriási dugók Leányvárnál
2013. Június 24. 11:09, hétfő | Helyi

Óriási dugók Leányvárnál

Aszfaltozás miatt óriási dugók alakultak ki ma Leányvárnál mindkét irányban. Így a Pest felé haladók és az arról, Dorog irányába érkezők is hosszú várakozásra és jelentős torlódásra kell számítaniuk.

Teherkocsit lopott, majd részegen ütközött vele a dorogi férfi
2013. Április 23. 08:35, kedd | Helyi

Teherkocsit lopott, majd részegen ütközött vele a dorogi férfi

Jármű önkényes elvétele bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást a dorogi rendőrség a 36 éves L. Csaba ellen hétfőn. Szállásadója tehergépkocsiját vitte el a tulajdonos engedélye nélkül.

Újabb elfogások megyénkben
2013. Január 31. 09:03, csütörtök | Helyi

Újabb elfogások megyénkben

Számos esetben intézkedek a rendőrök tegnap olyan személyekkel szemben, akiket a bíróság keresett elszámoltatásuk, illetve jogos büntetésük végrehajtása miatt.

2012. December 19. 09:00, szerda | Helyi

Judo: Esztergom-Leányvár közösen verhetetlen

Együtt nyerte a Tokodaltárón tizenhét egyesületet felvonultató Mikulás Kupát az esztergomi és leányvári judo csapat a minap. A két klub összesen 20 arany, 14 ezüst és 14 bronzérmet gyűjtött be.

2012. Október 13. 10:32, szombat | Helyi

Fotók: kész a Dorog-Leányvár közti vasúti szakasz felújítása

Pénteken már elhaladhatott az első vonatok egyike a felújítás alatt álló Budapest-Esztergom vasútvonal már elkészült, de még nem szabályozott Dorog és Leányvár közötti szakaszán.

2012. Október 09. 08:10, kedd | Helyi

Olaszországban is a legjobbak a leányváriak

Két nemzetközi csapatbajnoki címet is szerzett a Leányvári Judo SE a közelmúltban, a sportolók egy olasz tornán a nők és a férfiak között is nyertek. Emellett két magyar bajnoki címet is bezsebelt a klub a közelmúltban.

2012. Október 05. 11:32, péntek | Helyi

Judo: Európa-bajnoki bronz Leányvárra

Bronzérmet szerzett múlt hétvégén poreci junior Európa-bajnokságon Szabó Katinka, a Leányvári SE cselgáncsozója. A fiatal versenyző az 57 kilogrammosok mezőnyében remekelt.

2012. Szeptember 26. 17:00, szerda | Helyi

Éremeső, kitüntetések – taroltak judosaink

Két versenyen is részt vettek a közelmúltban a Leányvári Judo SE és az Esztergomi Judo Klub sportolói. A két egyesület közösen szerepelt Tatabányán és Tokodaltárón is jó néhány fényes érmet bezsebelve.