Városlista
2021. december 7, kedd - Ambrus

Hírek

Kukát rugdosott egy esztergomi fiatal – garázdaság miatt bevitték a rendőrök
2013. Június 17. 08:38, hétfő | Helyi

Kukát rugdosott egy esztergomi fiatal – garázdaság miatt bevitték a rendőrök

A kuka rosszkor volt rossz helyen, a rendőrök viszont jókor jó helyen. Még szombaton tombolt egy 16 éves esztergomi fiatal, aki egy kukán töltötte ki mérgét. Pechére a rendőrök éppen arra jártak.

Mehetnek a bíróság elé a dági temetőrongáló fiúk
2013. Április 25. 10:19, csütörtök | Helyi

Mehetnek a bíróság elé a dági temetőrongáló fiúk

Két fiatalkorút gyanúsít a dorogi rendőrség a dági temetőben található sírhelyek bronzvázáinak eltulajdonításával. Április 3-án fogták el őket a nyomozók, az ellenük folyó büntetőeljárást a rendőrség befejezte.

Több százezres kárt okozó esztergomi grafitiseket fogott a rendőrség
2013. Április 23. 08:25, kedd | Helyi

Több százezres kárt okozó esztergomi grafitiseket fogott a rendőrség

Rongálással gyanúsítja az esztergomi rendőrség a 19 éves T. Attilát és 15 éves társát. Több mint 200 ezer forint kárt okoztak az általuk készített grafitikkel.

Brutális hóhelyzet, eltűnt esztergomi fiú, elfogadták a költségvetést
2013. Március 18. 09:33, hétfő | Helyi

Brutális hóhelyzet, eltűnt esztergomi fiú, elfogadták a költségvetést

Eltűnt múlt kedden egy 16 éves esztergomi fiú, megvan Esztergom költségvetése, bombariadó után rendőrautókat rongált, elképesztő állapotok uralkodtak megyénkben és az országban – Fotókkal. Hírösszefoglaló!

Törő-zúzó kesztölci fiatalokat kapták el a rendőrök
2013. Március 14. 09:22, csütörtök | Helyi

Törő-zúzó kesztölci fiatalokat kapták el a rendőrök

Rongálás elkövetésének gyanúja miatt állították elő a rendőrök a 18 éves kesztölci S. Ádámot és 17 éves társait. Az önkormányzat egyik lakatlan épületében törtek-zúztak a fiatalok a minap.

Bombariadó miatt rendőrautókat rongált majd tört-zúzott
2013. Március 12. 11:26, kedd | Helyi

Bombariadó miatt rendőrautókat rongált majd tört-zúzott

Rendőrautókat rongált meg egy esztergomi férfi még vasárnap, miközben a rendőrök egy szórakozóhelyen robbanószer után kutattak. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 27 éves T. Tamást hétfőn fogták el a nyomozók.

2012. Május 30. 07:15, szerda | Kék hírek

A szőlőprést és a kéziszerszámokat sem hagyták meg

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint tizenhét hétvégi házat fosztottak ki Kazincbarcikán és a városhoz közeli Sajóivánkán; a bíróság elrendelte a feltételezett elkövetők előzetes letartóztatását.

2012. Április 20. 07:19, péntek | Kék hírek

Tizennégy hétvégi házat raboltak ki egy éjszaka alatt

Egyetlen éjszaka alatt tizennégy hétvégi házat fosztottak ki ismeretlenek Szolnokon az Alcsiszigeti Holt-Tisza közelében – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel

2012. Április 04. 07:15, szerda | Kék hírek

Aluljáróban tört-zúzott a drogos

Előzetes letartóztatásba került egy fiatalember, aki vasárnap reggel megrongált három jegyellenőrző automatát az Astoria aluljáróban, majd rátámadt a biztonsági őrre. A férfi ruhájában kábítószert találtak a rendőrök.

2012. Április 02. 07:13, hétfő | Kék hírek

Mint a filmekben: autóval akartak betörni az ékszerboltba Budapesten

Autóval a kirakatba hajtva próbált meg kirabolni egy óra- és ékszerüzletet vasárnapra virradóra két férfi a főváros X. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

2011. December 27. 08:07, kedd | Kék hírek

Több gépjárművet is megrongált a fiatal

Csaknem húsz gépjármű megrongálása, külső alkatrészeinek leszerelése és eltulajdonítása írható annak a 23 éves szegedi fiatalembernek a számlájára, akit karácsony első napján fogtak el a rendőrök Szeged belvárosában.

2011. November 12. 14:41, szombat | Kék hírek

Megrongálta az autókat

Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen. Elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.