Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Május 14. 10:38, szerda | Helyi
Forrás: lvp/Koller József

Emberhátrány, orrcsont-törés, nagyarányú Vitéz-győzelem

Emberhátrány, orrcsont-törés, nagyarányú Vitéz-győzelem

Szinte végig emberhátrányban játszott a Vitéz-sereg a hétvégén az Extraliga bajnokságban a Szegedi Gorillákkal szemben. Sőt orrcsont-törés miatt volt, hogy kettővel is kevesebb esztergomi rögbis küzdött a pályán.

Nem a legjobb előjelekkel keltek útra a Vitézek, hiszen annyian utaztak amennyien játszhattak. Így csere nélkül léptek pályára rögbiseink. A mérkőzés nagy melegben kezdődött, ráadásul a 12. percben Kade súlyos vállsérülést szenvedett. Így 14 főre csökkent a Vitéz-csapat létszáma, ez azonban nem látszott meg az együttes teljesítményén.

A fiúk óriási akarattal és elszántsággal küzdöttek és még Berbesi 10 perces kiállítása sem védte meg a hazaiakat a vendégcéloktól. Így tekintélyes esztergomi előnyt hozott az első játékrész.

A második félidő második percében egy ütközés után Bogdan orrcsont-törést szenvedett, nem folytathatta tovább és innentől kezdve már kettős emberhátrányban voltak kénytelenek játszani a Vitézek. A hazai csapat egy kivétellel képtelen volt áttörni a hősiesen védekező vendégvédelmet és az esztergomi ellentámadásokat nem tudták kivédekezni.

A szinte végig emberhátrányban játszó Vitézek még ilyen arányban is megérdemelten nyertek és a csapat minden játékosa dicséretet érdemel.

Emberhátrány, orrcsont-törés, nagyarányú Vitéz-győzelem - Esztergomi Vitézek

EXTRA-LIGA
FIT WORLD GORILLÁK-ESZTERGOMI VITÉZEK RAFC 7:55(0:26)
Szeged Etelka ut.150 néző Vezette: Halmosi Márton
Vitézek: Marosi, Hock, Koller, Kade, Novák, Szatmári, Berbesi, Jámbor, Czakó, Soós, Raul, Köbl, Iftode, Volentér, Bogdan.
Célok: Soós 15, Berbesi 15, Koller 5, Jámbor 5, Marosi 5.
Edző: Sölösi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.