Városlista
2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2016. November 07. 08:01, hétfő | Helyi
Forrás: Koller József/InfoEsztergom.hu

Ismét keményen kiosztotta ellenfelét a Vitéz-sereg

Ismét keményen kiosztotta ellenfelét a Vitéz-sereg

Már a 15. másodpercben vezetett a Vitéz-sereg a hétvégi bajnokin a Százhalombattai Bulldogok ellen idegenben. Az esztergomi együttes végül óriási arányban győzött is.

Hideg szeles időben léptek pályára a csapatok. A battaiak kezdték a játékot, előre rúgásukat Zwelakhe megszerezte, majd mindenkit lefutva már a 15. másodpercben megszerezte a vezetést a Vitézeknek. Az alakulat támadásban maradt, így elhúzott 21-3-ra. A19. perctől feltámadt a hazai csapat, több támadást vezetve célokat tudtak elérni a hazaiak. A félidő hajrája viszont újra a Vitézeké volt, Jimenez és Suiogán T céljaival biztos előnnyel térhettek pihenőre a játékosok.

A második félidő ismét esztergomi célokkal indult. Zwelakhe jóvoltából, majd a Batta percei következtek. A 10. perctől sorban három célt értek el a védekezésre kényszerülő vendégek ellen. 9 pontra megközelítették a vezető Vitézeket, de a 23 perctől a tarthatatlan Zwelakhe vezérletével az esztergomi csapat óriási erővel válaszolt, sikeres támadások sorozatával megadásra kényszerítette a súlyos vereségbe már beletörődő hazaiakat.

RÖGBI NB I
2016 11 05.

Százhalombattai Bulldogok-Esztergomi Vitézek RAFC 38-82 (19-42)

Százhalombatta Vasút u, pálya 100 néző.Vezette.Jánosi Attila

Vitézek: Német, Jimenez, Nagy R, Jámbor, Koller, Gyurcsik, Ágortai, Sölösi D, Mándoki, Zwelakhe, Sovány, Kiss K, Stigmajer, Volentér, Suiogán T.

Csere:Suiogán K,Raul Zaiba,Rácz R,Csombok

Edzők: Sölösi László, Zwelakhe Sodladla

Célok: Zwelakhe 44, Kiss K 8, Suiogán T 5, Stigmajer 5, Sovány 5, Rácz 5, Jámbor5, Csombok 5.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.