Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2019. Szeptember 20. 05:00, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kiemelkedően kezdtek az U15-ös kézis fiúk

Kiemelkedően kezdtek az U15-ös kézis fiúk

Kiemelkedő csapatteljesítménnyel a hétvégén kezdte az Esztergomi Vitézek U15-ös fiú kézilabdacsapata a bajnokságot.

Mint a vezetőedzők, Osvald Zsanett és Kónya Norbert kifejtette, az együttes formáját nagyban befolyásolta a nyári ottalvós edzőtábor, a nemzetközi tornán való részvétel, az edzőmérkőzések illetve, hogy már minden hétre pluszként be tudták építeni az erőnléti edzéseket Sőlösi László erőnléti edző vezetésével, amit innen is köszön a csapat.

A bajnokságot kuparendszerben játsszák a fiúk, akik teljesen új alakulatokkal csapnak össze az idei szezonban. Az első fordulóban Budakalászon léptek pályára. A nyitótalálkozót a Dunpent csapatával kezdték az esztergomiak. A fiúk kissé álmosan, lassú tempóban játszottak, látszott, hogy a bajnokság első mérkőzése, de nem adták fel, megrázták magukat és az 5. perctől végig irányították a meccset.

Öröm volt látni, hogy sok mindent visszaláttunk védekezésben és támadásban egyaránt. Kreativitásban sem volt hiány! Egy csapat voltunk” – tette hozzá a vezetőedző páros.

Az első mérkőzést simán hozta a csapat 13-26-ra.

A második megmérettetésként a Budakalász SC várt az esztergomiakra. Végig ki-ki játék zajlott a pályán.

Volt, hogy mi vezettünk, volt, hogy a hazaiak. Nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk az elejétől a végéig. A fiúk most mutatták meg igazán, hogy egy szuper csapat, küzdenek egymásért, nem adják fel” – értékelt Osvald Zsanett és Kónya Norbert.

Találkozót döntetlenre, 24-24-re hozták a srácok. Így zsebükben a 3 pont.

Kiemelni senkit sem szeretnénk, hisz utánpótlás csapatnál nem ez a fontos! Szép volt fiúk, nagyok voltatok” – zárták a vezetőedzők értékelésüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.