Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Április 30. 11:47, kedd | Helyi
Forrás: lvp / Koller József

Óriási arányban győzött a kiéhezett Vitéz-sereg

Óriási arányban győzött a kiéhezett Vitéz-sereg

Kiéhezve várták a rögbisek az újabb extraligás mérkőzést, az utolsó bajnoki ugyanis több mint egy hónapja zajlott le. A nagy játékkedv meg is látszott csapatunkon, a minap ugyanis 67-0-ra győzték le az Exiles együttesét.

Hazai pályán fogadta az Esztergomi Vitézek az Exiles csapatát az Extraligában a minap. Az esztergomi kezdőcsapatban kapott helyet a Velencéből frissen igazolt válogatott Katona Jonatán is. A meccsen a Vitézek azonnal támadólag léptek fel és a veterán klasszis Suiogán vezetésével, szemet gyönyörködtető támadások sokaságát vezetve, tetemes előnyt szereztek már az első félidőben.

A 29-0-as félidei állást követően továbbra is a hazai fölénnyel folytatódott az összecsapás, melyen Exiles csapata nem tudta veszélyeztetni a Vitézek védelmét, védelmük viszont nem tudta tartani a kimagasló formát mutató esztergomi válogatott Collet Gregorit, aki tavaly mutatott játékával a 2012 legjobb magyar rögbise címet érdemelte ki.

Esztergomi Vitézek győzelem, Collet Gregori

A 67-0-s győzelemmel az idei harmadik bajnokiját is hozta a Vitézi csapat, így a tabella éléről várja a folytatást, amely a román nagyváradi csapat otthonában zajlik majd.

EXTRA-LIGA
Esztrgomi Vitézek-Exiles 67-0 (29-0)
Esztergom RCH pálya 300 néző Vezette: Priskin Csaba.
Esztrgomi Vtézek: Marosi, Varga, Nagy, Novák, Jámbor, Haspel, Berbesi
Csere: Csáki, Mészáros, Sölösi, Szatmári, Siroki, Köbl, Böhm, Ardelán. Célok: Collet 32, Katona 10, Nagy 10, Koller 5, Remsik 5, Mészáros 5.
Edző: Sölösi László.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.