Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 16. 08:26, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Szombattól közvetlen balatoni járatokat indít a GYSEV

Szombattól közvetlen balatoni járatokat indít a GYSEV

Idén is indulnak közvetlen vonatok a Balatonra a Nyugat-Dunántúlról: a nyári időszakban, június 16-a és augusztus 26-a között a GYSEV járataival közvetlenül elérhetőek lesznek a Balaton-parti fürdőhelyek. A vasúttársaság utasainak a Balatoni Hajózási Zrt. kedvezményeket biztosít.

A vonatok a kora reggeli órákban indulnak Sopronból. Két járat a Balaton északi, illetve déli partja érintésével Budapestig közlekedik, egynek pedig Kaposvár lesz a végállomása. A GYSEV valamennyi balatoni járata kerékpárszállításra alkalmas kocsival közlekedik.

A vasúttársaság utasai a Balatonnál kedvezményesen szállhatnak hajóra. A Balatoni Hajózási Zrt. 25%-os kedvezményt ad a menetrend szerint közlekedő hajóira, és 10%-os kedvezményt a program nélküli sétahajókra. A kedvezmények részleteiről és a balatoni járatok menetrendjéről bővebb információt a www.gysev.hu oldalon találnak.

A GYSEV már tavaly is közlekedtetett közvetlen balatoni vonatokat. Az utasok visszajelzéseit alapul véve a vasúttársaság idén is biztosítja a szolgáltatást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk