Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Október 01. 08:07, kedd | Helyi
Forrás: lvp/ Koller József

Újra magabiztosan nyert a Vitéz-sereg

Újra magabiztosan nyert a Vitéz-sereg

Magabiztos sikert aratott múlt szombaton az Esztergomi Vitézek extraligás csapata, amely hazai pályán az Exiles együttesét fogadta. Nehezebben indult be a Vitéz-henger, de végül tartol.

Kitűnő idő, ideális pálya várta a csapatok szombati extraligás mérkőzését. Meglepetésre az igen jó erőket felvonultató fővárosi Exiles kezdett jobban. Az első tíz percben beszorították az esztergomi csapatot és a kilencedik percben egy szép céllal előnyre tettek szert, sőt a jutalomrúgás is betalált.

Ezután kezdett ébredezni a hazai csapat és a 16. percben Koller hozta szokásos célját és szépített az eredményen, de sajnos a jutalomrúgás kimaradt (5-7). A félidő további részében váltakozó játék zajlott, de még a játékrész lefújása előtt büntetőrúgáshoz jutottak a Vitézek, amit most Collet magabiztosan kihasznált. Így 8-7-es hazai vezetéssel zárult a félidő.

A második játékrész esztergomi fölényt hozott, előbb a 8. percben Madarász, a 21. percben újra Koller, majd a 23-ban pedig Borzas értek el újabb célokat. A jutalomrúgásokat ezúttal is Collet értékesítette. A vendégek csak elvétve veszélyeztettek, sikertelen támadásaikat egy kivétellel hárította a hazai védelem. A Vitézek újabb bónuszpontos győzelme teljesen megérdemelt.

A legközelebbi mérkőzés Esztergomban a Magyar Kupa első fordulója lesz október 19-én, amikor az Esztergomi Vitézek RAFC a Kecskeméti ARC együttesét fogadja.

Most szombaton a Magyar Nemzeti Válogatott Bulgáriába Szófiában lép pályára Neuzer András szövetségi kapitány és Sölösi László vezetésével. A készülő válogatott keretnek több esztergomi játékos is tagja.

Esztergomi Vitézek RAFC-Exiles 27-12 (8-7)
Esztergom RCH pálya 200 néző. Vezette: Priskin

Vitézek: Heckel, Csákvári, Nagy, Jámbor, Madarász, Berbesi, Borzas, Koller(c), Czakó, Soós, Volentér, Zaiba, Iftode, Remsik, Collet. Csere: Mészáros, Köbl, Haspel. Célok: Koller 10, Madarász 5, Borzas 5, Collet 7. Edző: Sölösi László

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.