Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Keddtől újra járnak a vonatok Esztergom és Komárom között
2013. Június 24. 15:47, hétfő | Helyi

Keddtől újra járnak a vonatok Esztergom és Komárom között

Kedden nulla órától megindul a vonatközlekedés Komárom és Almásfüzitő, valamint Komárom és Esztergom között, ahol eddig a dunai árvíz miatt pótlóbuszok szállították az utasokat - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.

Még felemás a közlekedés az Esztergom-Szentendre-Budapest buszvonalon
2013. Június 13. 09:48, csütörtök | Helyi

Még felemás a közlekedés az Esztergom-Szentendre-Budapest buszvonalon

Még nem kapott felhatalmazást a Volánbusz társaság a 11-es út használatára a közútkezelőtől, köszönhetően, hogy még több szakaszon áll a Duna az úton, ezért egyelőre még nem közlekednek teljes vonalon a járatok.

Se vonat, se pótlóbuszok Esztergomtól Süttőig
2013. Június 11. 11:30, kedd | Helyi

Se vonat, se pótlóbuszok Esztergomtól Süttőig

A dunai árvíz miatt jelentős korlátozások vannak érvényben a vasúton. Komárom és Esztergom között továbbra is pótlóbuszok járnak, illetve helyenként járnának, de a 10-es út is több helyen lezárva.

Az útlezárások a Volánbusz járatait is érintik
2013. Június 05. 11:07, szerda | Helyi

Az útlezárások a Volánbusz járatait is érintik

A Duna áradása miatt elrendelt útlezárások a Volánbusz Zrt. járatait is érintik, egyes buszjáratok csak rövidített útvonalon vagy elterelve tudnak közlekedni - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Nem lesz esztergomi vonatjárat áprilistól
2013. Március 27. 12:48, szerda | Helyi

Nem lesz esztergomi vonatjárat áprilistól

A teljes szakaszon leáll a vasúti közlekedés 2013 április másodikától a Budapest-Esztergom vasútvonalon, köszönhetően a korszerűsítési munkáknak. A vonatok helyett végig vonatpótló buszokkal utazhatunk a Budapestre.

2012. Április 21. 07:01, szombat | Belföld

Újabb 15 milliárdot kaphat a BKV

További 15 milliárd forintot kaphat a BKV a működésére, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán elfogadja Bagdy Gábor pénzügyi főpolgármester-helyettes költségvetés-módosításról szóló javaslatát.

2012. Április 20. 07:09, péntek | Belföld

Így változik május elsején a közlekedés

A május 1-jei ünnep miatt április 30. (hétfő) szabadnap lesz. Helyette április 21-én, szombaton lesz munkanap. Ennek megfelelően változásokra kell számítani a fővárosi közlekedésben és a parkolásban is.

2012. Április 10. 14:11, kedd | Külföld

Eldőlt: négyszáz rendőr vigyáz ezentúl a tömegközlekedőkre

Négyszáz további rendőrrel és a brüsszeli tömegközlekedési vállalati alkalmazottak hatósági jogkörének bővítésével igyekeznek javítani a belga főváros metróhálózatának, valamint busz- és villamosjáratainak biztonságát.

2012. Február 26. 14:05, vasárnap | Belföld

Megváltozhat a tömegközlekedés rendszere?

Bevezetné az iránytaxit, a tömegközlekedésben pedig megszüntetné a hatósági árszabályozást az új személyszállítási törvénytervezet.

2011. December 30. 07:48, péntek | Belföld

Emelik a tömegközlekedés díjait a jövő évi áfaemelés miatt

Emelkedik januártól a vonatjegyek és a buszjegyek ára is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A közösségi közlekedés díjait azért növelik, hogy így kompenzálják a jövő évi áfaemelést.

2011. Október 05. 14:13, szerda | Külföld

Nem dolgoznak a légiforgalmi irányítók

Sztrájkolnak a görög légiforgalmi irányítók - a munkabeszüntetésük miatt szerdán egyetlen kereskedelmi járatot sem indítanak, illetve fogadnak a repterek. Törölte görögországi járatait a Malév is.