Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Csaló Esztergomban, drogdíler és rablófogás Dorogon – Heti hírek
2013. Február 11. 10:10, hétfő | Helyi

Csaló Esztergomban, drogdíler és rablófogás Dorogon – Heti hírek

Csaló Esztergomban, véradás és tisztelgés a mindennapok hősei előtt, lemondott az esztergomi KDNP elnöke, idén is lesz Dunakanyar Hangja, drogdílert és rablót fogtak a rendőrök, X-faktor győztes Dorogon. Hírösszefoglaló.

Véradás és tisztelgés a mindennapok hősei előtt
2013. Február 11. 08:25, hétfő | Helyi

Véradás és tisztelgés a mindennapok hősei előtt

A szolgálat közben elhunyt Borbély Zoltánra és a hősi halált halt rendőrökre emlékezik február 11-én és 12-én a megyei főkapitányság. A rendőrség idén is országos véradást szervez, a megyében Esztergomban és Tatabányán.

Vért adsz, életet mentesz
2013. Február 05. 11:59, kedd | Helyi

Vért adsz, életet mentesz

Februárban is többször lehet szervezetten vért adni Esztergomban és a térségben. A véradásra jelentkezők személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat és lakcímkártyájukat vigyék magukkal. Az önkéntesek életet menthetnek!

Életmentő véradás ma!
2013. Január 09. 08:00, szerda | Helyi

Életmentő véradás ma!

Ma, szerdán Esztergomban a Művelődési Házban várják a véradásra jelentkezőket 10 óra 30 perc és 16 között. A véradásra jelentkezők vigyék magukkal személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat valamint lakcímkártyájukat.

Vért adsz, életet mentesz - az új évben is
2013. Január 02. 09:07, szerda | Helyi

Vért adsz, életet mentesz - az új évben is

Januárban is többször lehet szervezetten vért adni Esztergomban és a térségben. A véradásra jelentkezők személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat és lakcímkártyájukat vigyék magukkal. Az önkéntesek életet menthetnek!

2012. December 10. 08:48, hétfő | Helyi

Vért adsz, életet mentesz - decemberben is

Decemberben is többször lehet szervezetten vért adni Esztergomban és a térségben. A véradásra jelentkezők személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat és lakcímkártyájukat vigyék magukkal. Az önkéntesek életet menthetnek!

2012. November 03. 10:22, szombat | Helyi

Vért adsz, életet mentesz - novemberben is

Novemberben is többször lehet szervezetten vért adni Esztergomban és a térségben. A véradásra jelentkezők személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat és lakcímkártyájukat vigyék magukkal. Az önkéntesek életet menthetnek!

2012. Szeptember 27. 08:14, csütörtök | Helyi

Vért adsz, életet mentesz - októberben is!

Októberben is többször lehet szervezetten vért adni Esztergomban és a térségben. A véradásra jelentkezők személyi igazolványukat, TAJ-kártyájukat és lakcímkártyájukat vigyék magukkal. Az önkéntesek életet menthetnek!

2011. November 21. 14:02, hétfő | Belföld

Arra kérik a lakosságot, ne telefonáljon - VIDEÓ

Az előre bejelentett katasztrófavédelmi gyakorlat szerint lezuhant az Oberon mesterséges hold hétfőn a Középső Peremvidéken.

2011. Szeptember 18. 07:41, vasárnap | Belföld

Akár saját magunk donorjai is lehetünk

Egy új módszer segítségével – amely a hagyományos vérátömlesztés alternatívája lehet – akár saját magunk donorjai is lehetünk anélkül, hogy fertőzésveszélynek tennénk ki magunkat.