Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek | Helyi

2012. November 24. 11:58, szombat |

Speciális nevelési igényű gyerek nemzetközi kiállítása

Sajátos Nevelési Igényű Gyermekek Nemzetközi Fotókiállítása nyílik meg ma 16 órakor a Szent Adalbert Képzési, Lelkiségi és Konferencia Központban, ahol speciális nevelési igényű gyermekek alkotásaiból készült tárlat.

2012. November 24. 11:46, szombat |

Újabb kábszerültetvényes bukott le - videó, fotók

Kábítószer termesztés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a megyei rendőrség egy 50 éves tatabányai férfi ellen. A gyanúsítottat péntek este összehangolt akció keretén belül fogták el és vették őrizetbe.

2012. November 23. 13:53, péntek |

Esztergomi kvízjáték az InfoEsztergom.hu-val

Esztergomi kvízt indított az InfoEsztergom.hu a Facebookon, a játék során mindenki tesztelheti tudását a városról. A vállalkozó kedvűeknek nincs más dolguk, mint válaszolni néhány, Esztergomot érintő egyszerű kérdésre.

2012. November 23. 11:00, péntek |

Könyvtári beszélgetés kertészetről, életvitelről

Rendhagyó témában zajlik majd le december 3-án az esztergomi Helischer József Városi Könyvár következő Könyvtári beszélgetések programja, Bozsik József lesz ugyanis a vendég, aki kertészetről és életvitelről beszél.

2012. November 23. 08:07, péntek |

Az ünnepekre kiadók a főtéri városi bódék

Az adventi, a karácsonyi illetve még a szilveszteri időszakra is bérbe adja Esztergom a Széchenyi téri városi bódékat. Erről pályázatot írt ki legutóbbi ülésén a testület.

2012. November 23. 08:00, péntek |

Magyar városnévtábla után nyílik csak Janiga-kiállítás Párkányban

Janiga József, Csallóköz festőjének kiállítása nyílik meg pénteken, 16 órakor a művész szülővárosában, a párkányi Barta Gyula Galériában.

2012. November 23. 07:51, péntek |

Olimpiai fotókból nyílik kiállítás Esztergomban

A londoni olimpia emlékezetes pillanatait, magyar vonatkozású sikereit megörökítő fotókból nyílt kiállítás Döntő pillanat címmel csütörtökön a Magyar Nemzeti Múzeumban. A tárlat a főváros után Esztergomba is érkezik.

2012. November 23. 07:39, péntek |

Karácsonyi ajándékgyűjtés a rászorulóknak

A közelgő karácsonyra készülődve „Hozz egy doboz örömet!” címmel idén is ajándékgyűjtést szervez az esztergomi művelődési ház, mely a városban élő, nehéz sorsú, rászoruló gyerekek a karácsonyát szépítené meg.

2012. November 22. 16:05, csütörtök |

Esztergomi rendőr az év rendőre

Urbán János főtörzszászlós, az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa lett az év rendőre Komárom-Esztergom megyében.

2012. November 22. 13:00, csütörtök |

Családi Forrás-Nap az esélyegyenlőségért, egészségért

Játékok, kézműves foglalkozás, vetélkedő, előadások, mindezek várják az érdeklődőket szombaton a József Attila Általános Iskolában délelőttől az ingyenes Családi Forrás-Nap elnevezésű rendezvényen.

2012. November 22. 11:01, csütörtök |

Szezonzáró Balaton-parti futóparti

Az elmúlt hétvégén Siófokon rendezték meg a kétnapos Balaton Maratont, melynek különböző versenyszámain igen nagy létszámmal vettek részt az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület tagjai.

2012. November 22. 08:15, csütörtök |

Foci: jön a Szendy-kupa döntője, ötödik fordulón túl a Csabai-bajnokság

Pénteken küzd meg a végső győzelemért a Szendy Gábor Focitorna nyolc továbbjutott csapata a Pézsa Tibor sportcsarnokban, ahol a héten lezajlott a Csabai Lajos bajnokság ötödik fordulója is.