Városlista
2024. március 4, hétfő - Kázmér

Hírek | Helyi

2012. Október 08. 08:50, hétfő |

Kezét, lábát törhette volna a motoros

Szerencse, hogy nem történt súlyosabb sérülése annak a motorosnak, aki vasárnap bukott fel motorjával Sárisáp és Bajna között az erdőben. A 31 éves tarjáni férfi barátaival sötétedéskor a fák között száguldozott.

2012. Október 08. 08:48, hétfő |

Ittasan, papírok és műszaki nélkül autózott

Papírok nélkül, lejárt műszakival, ittasan vezetett és még a biztonsági övét sem használta az a férfi, akit vasárnap délután igazoltattak a dorogi járőrök Tokodaltáró belterületén, de ez még nem minden.

2012. Október 08. 08:20, hétfő |

Fizetésképtelenség, tüntetés, drogbukta - A hét hírei

Esztergom fizetésképtelenné vált, kifizetések maradnak el, szolgáltatások állnak le, országos tüntetés a városban, drogos iskolások buktak le Dorogon, egyebek közt mindez történt múlt héten. Heti hírösszefoglaló!

2012. Október 08. 07:41, hétfő |

Szakszervezetek Esztergomban a tisztességes munkáért

A világszerte meghirdetett akciónaphoz csatlakozva magyar és szlovák szakszervezetek képviselői együtt tüntettek a Mária Valéria híd esztergomi oldalán a tisztességes munkáért, a tisztességes foglalkoztatásért vasárnap.

2012. Október 07. 14:00, vasárnap |

Látványos pofonok gálája

Ismét megrendezi a Győzelmek Éjszakája K-1 szabályrendszerű Full-contact Gálát a Fighting Kempo Stílus. A kőkemény csatákat és akár KO-t hozó mérkőzéseket október 13-án a sportcsarnokban láthatják az érdeklődők.

2012. Október 07. 08:00, vasárnap |

Ma megbocsát a könyvtár

Könyves Vasárnapot és egyben Megbocsátás Napját rendez ma, 14 órától a Helischer József Városi Könyvtár. A rendezvényen bemutató, könyvbörze, kézműveskedés és ingyenes beiratkozás várja az érdeklődőket.

2012. Október 07. 07:00, vasárnap |

Labdarúgás: helyi rangadóval folytatódik a bajnokság

Az FC Esztergom a Tát csapatát fogadja a megyei elsőosztályú labdarúgó bajnokság 8. fordulójában ma, vasárnap 15 órakor. A mérkőzést a Vasas pályán játsszák le az alakulatok.

2012. Október 06. 12:00, szombat |

Negyedszer várnak a magyar katolikus kultúra napjai

Idén negyedik alkalommal rendezik meg a magyar katolikus kultúra napjait, a hétfőn kezdődő egyhetes rendezvénysorozattal a püspöki konferencia a magyarság katolikus kulturális értékeire kívánja felhívni a figyelmet.

2012. Október 06. 08:10, szombat |

Napirenden az Aquasziget felújítási munkái

A költségvetés, az önkormányzati intézmények, ingatlanok szerepelnek egyebek közt majd napirenden a jövő heti testületi ülésen. Zárt pontként pedig az Aquasziget felújításiról munkáiról is tárgyalnak a képviselők.

2012. Október 06. 08:00, szombat |

Előláncos tiltakozás a Mária Valéria hídon

A tisztességes munkáért élőláncot szerveznek magyar és szlovák szakszervezetek Esztergom és Párkány között a Mária Valéria hídon vasárnap. A demonstrálók az életkörülmények általános romlása ellen is tiltakoznak.

2012. Október 05. 15:31, péntek |

Esztergom: a polgármester ebben látja a megoldást

Tétényi Éva az M1 Az Este című műsorának volt a vendége, melyben a polgármester kifejtette megoldási javaslatait Esztergom jelenlegi gazdasági helyzetére.

2012. Október 05. 13:18, péntek |

Csökkent az ipari termelés, marad az egy műszak a Suzukiban

Kedvezőnek nevezték az MTI által megkérdezett elemzők, hogy augusztusban az ipari termelés a vártnál kevésbé csökkent, és úgy vélték a visszaesés lassulása a következő hónapokban is folytatódhat.