Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. November 30. 09:10, péntek | Helyi

Esztergom és Párkány a példa a határátkelésben

Esztergom és Párkány között évente 1,6 millió autó halad át, ami a határátkelő fejlesztésének köszönhető. Ezt Szijjártó Péter államtitkár fejtette ki csütörtökön Gyulán. Országos határátkelőhely-építési program indul.

2012. November 30. 08:32, péntek | Helyi

Zeneiskolás advent vásárral

Egész napos zenés adventi vásárt és táncházat rendez december 8-án, szombaton az esztergomi Zsolt Nándor zeneiskola. A programok 10 órától várják az érdeklődőket.

2012. November 29. 09:00, csütörtök | Helyi

Magyar Teátrumi Társaság tagja lett az Esztergomi Várszínház

Nyolc új tag - köztük az Esztergomi Várszínház és a Magyar Állami Operaház - felvételéről döntött a Magyar Teátrumi Társaság szerdai budapesti közgyűlésén.

2012. November 29. 08:30, csütörtök | Helyi

Ideiglenes változik a polgármesteri hivatal ügyfélfogadása

A központilag elrendelt munkarend-változtatások miatt pénteken hosszabb , szombaton pedig pénteki ügyfélfogadással várja az esztergomiakat a polgármesteri hivatal. Sőt december 14-én és 15-én is változik a munkarend.

2012. November 28. 09:49, szerda | Helyi

Szoros a Csabai-bajnokság tabellája - VI. forduló

Döntetlent játszott a listavezető Dobó gimnázium csapata a Csabai-bajnokságban, az együttes ezzel azonban továbbra is a tabella élén áll. A hatodik forduló eredményei!

2012. November 28. 09:30, szerda | Helyi

Esztergomi Vitéz az Év játékosa

Kihirdette a Magyar Rögbi Szövetség az Év játékosai címet a minap, melyet a tizenötös rögbiben az Esztergomi Vitézek bajnokcsapatának tagja, Collet Gregoire érdemelt ki idén. A Vitéz-csapatok legutóbb mind győztek.

2012. November 28. 08:47, szerda | Helyi

Biztonságban út közben is

A következő napokban csapadékra, ködfoltokra kell számítanunk, ilyen időjárási viszonyok között a járművezetőknek még a megszokottnál is körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lenniük a balesetek megelőzése érdekében.

2012. November 28. 08:05, szerda | Helyi

Médiatanács: a bíróság szerint se sugározhat a Klubrádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint kimondta a bíróság a Klubrádió esztergomi és tatabányai frekvenciákra benyújtott pályázatainak alaki érvénytelenségét, így törvénytelen a sugárzás a városokban.

2012. November 27. 09:06, kedd | Helyi

Csoportos garázdaság Esztergomban - elfogások

Elfogták a rendőrök annak a 25 éves esztergomi férfinak a társát, aki ellen az esztergomi rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

2012. November 27. 07:31, kedd | Helyi

Klubrádió: a médiatanács rontott, mehet az esztergomi adás

A Klubrádió szerint semmilyen bíróság nem mondta ki, hogy nem sugározhatnak Tatabányán és Esztergomban, azt viszont igen, hogy olyan pályázatot írt ki a mMédiatanács, „amelyet nem lehetett szabályosan kitölteni”.

2012. November 26. 14:09, hétfő | Helyi

Két esztergomi drogdílert fogtak a rendőrök

Kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség két 23 éves férfival szemben, akik már évek óta kábítószernek minősülő anyagot adtak el anyagi haszonszerzésért.

2012. November 26. 09:30, hétfő | Helyi

Állások, fejlesztés, útépítés, kábszerültetvény, gyűjtés – Heti hírek

Állások, fejlesztést a Kirchhoffban, út az autópályáig, kormánymegállapodás a Suzukival, lebukott kábszerültetvényes, gyűjtés a rászorulók karácsonyára, Vitéz-siker a szezonzárón. Összefoglaltuk elmúlt napok történéseit.