Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Szeptember 25. 12:33, kedd | Helyi

Érseki áldás a szentgyörgymezői plébánia közösségi házán

Megáldotta Erdő Péter bíboros, prímás esztergom-budapesti érsek múlt vasárnap a szentgyörgymezői plébánia újonnan elkészült közösségi házát, mely a rendszeres programok mellett alkalmi eseményeknek is otthont ad.

2012. Szeptember 25. 11:46, kedd | Helyi

Önismeret művészettel a Féjában

Önismereti művészterápiát indít a Féja Géza Közösségi Ház október elsejétől. A foglalkozásokon való részvételnek nem feltétele a művészi tehetség.

2012. Szeptember 25. 11:00, kedd | Helyi

Kiütések profiktól a negyedik Győzelmek éjszakáján

Kiütések, kőkemény bunyó, minderre lehet számítani a negyedik Győzelmek Éjszakája K-1 szabályrendszerű Full-contact Gálán október 13-án a sportcsarnokban. Az eseményen térségünk legjobb kemposa is szorítóba lépnek.

2012. Szeptember 25. 07:58, kedd | Helyi

Sport jegyében az olimpiai bajnok Hídünnep

A Mária Valéria híd tizenegy évvel ezelőtti újjáépítését ünnepli Esztergom és Párkány a hétvégén. A programok közt a hagyományos Hídfutás várja egyebek közt az érdeklődőket.

2012. Szeptember 24. 17:00, hétfő | Helyi

Drogfogás, veterán kerékpár, váltózó vonatpótlók, balesetek – a hét hírei

Esztergomi az év veterán kerékpárja, törtek-zúztak az autósok, közösségi kerékpáros rendszert fejlesztett a Neuzer gyár, rekord az eurorégiós maratonon, egyebek közt ezek történtek múlt héten. Heti esemény-összefoglaló.

2012. Szeptember 24. 12:00, hétfő | Helyi

Törtek-zúztak az autósok a hétvégén – jön az újabb razzia

Több baleset is történt megyénk útjain a hétvégén, szerencsére azonban súlyos sérülés nem történt. Esztergom környékét ugyan most elkerülte a karambol-hullám, a rendőrség viszont fokozott ellenőrzésekre készül.

2012. Szeptember 24. 10:43, hétfő | Helyi

Díjazott 73 éves kétkerekű – fotók

Átvette az Év veterán kerékpárjának járó díjat Móringer Lajos szombaton délelőtt a kertvárosi Féja Géza Közösségi Házban. Az ünnepségről természetesen nem hiányozhatott maga a Csoda sem.

2012. Szeptember 24. 08:57, hétfő | Helyi

Vizes Forma-1 a Dunán - videóval

Világ- és Európa-bajnoki motorcsónakversenynek adott otthon hétvégén Párkány és a Duna. A versenyzők péntektől több kategóriában is megküzdöttek egymással, közben látványosan szórakoztatva a közönséget.

2012. Szeptember 24. 08:16, hétfő | Helyi

Költségvetés, parkolás, szabályozási tervek napirenden

Költségvetés, parkolás, szabályozási tervek, egyebek közt ezekről tárgyalnak csütörtökön 17 órától az esztergomi képviselők a Városháza nagytermében. Összesen kilenc nyílt és három zárt pontot tárgyalhat a testület.

2012. Szeptember 24. 07:48, hétfő | Helyi

Világnappal jubilál a zeneiskola

Idén ünnepli 50 éves állami fennállásának jubileumát az esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola, mely október elsején a Szent Adalbert Központban jubileumi hangversennyel ünnepli a kerek évfordulót.

2012. Szeptember 23. 08:03, vasárnap | Helyi

Újabb csapatbajnoki cím, legyőzhetetlenek birkózóink

Kiemelkedő sikerekkel kezdte a Dorogi Nehézatlétikai Club a kötöttfogású szezont, a fiatal sportolók ugyanis megnyerték az Országos Diák Csapatbajnokságot múlt vasárnap Budapesten. A serdülők bronzérmet szereztek.

2012. Szeptember 22. 08:00, szombat | Helyi

Evezés: országos bajnok a Dobó gimnázium

Több mint negyven oktatási intézmény részvételével zajlott le az Országos Evezős Diákolimpia a közelmúltban a Velence-tavi evezős pályán. A megmérettetésen a négypár evezős dobós egység bajnoki címet szerzett.