Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. November 23. 07:39, péntek | Helyi

Karácsonyi ajándékgyűjtés a rászorulóknak

A közelgő karácsonyra készülődve „Hozz egy doboz örömet!” címmel idén is ajándékgyűjtést szervez az esztergomi művelődési ház, mely a városban élő, nehéz sorsú, rászoruló gyerekek a karácsonyát szépítené meg.

2012. November 17. 10:47, szombat | Helyi

Példaértékű összefogás az esztergomi szegényekért

Példás összefogással segítették az elmúlt években az esztergomi szegényeket a helyi egyházközösségek és különböző szervezetek. A támogatást gyűjtők idén is folytatják akciójukat, melyhez felajánlásokat várnak.

2012. Október 04. 08:06, csütörtök | Helyi

Ingyen elektronikai lomtalanítás Esztergomban

Ingyenes lomtalanítást szervez Esztergom köztisztasági vállalata október 20-án, szombaton a Poór Antal térre. Az akció során a kijelölt konténerbe a lommá vált elektronikai hulladékot lehet kihelyezni.

2012. Szeptember 27. 09:34, csütörtök | Helyi

Elektronikai hulladékgyűjtés Pilismaróton és Tokodon

Ingyenes elektronikai hulladékgyűjtést szervez októberben a Pilismarót és Tokod, melyen mindennemű kis-, nagyméretű háztartási berendezés, IT és telekommunikációs, szórakoztató elektronikai eszköz leadható.

2012. Április 29. 14:03, vasárnap | Belföld

Motoros felvonulás lesz Devecserben

Motoros felvonulás lesz április 30-án hétfőn Devecserben, a város önkormányzata a vörösiszap-katasztrófában nyújtott segítségért látja vendégül a magyar motoros társadalom tagjait.

2012. Április 01. 14:07, vasárnap | Belföld

A jövő az organikus szemeteszsákoké

A háztartásokban keletkező szerves hulladékok környezettudatos gyűjtését és kezelését tesztelte nagyvárosi körülmények között a berlini köztisztasági vállalat és a német vegyipari óriás, a BASF Berlin két kerületében.