Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

Segédmotorral próbált menekülni az ittas tokodi férfi
2013. Március 18. 08:12, hétfő | Helyi

Segédmotorral próbált menekülni az ittas tokodi férfi

Több szabályt is megszegett a 29 éves tokodi B. László. Bukósisak nélkül közlekedett segéd-motorkerékpárjával vasárnap, mikor a Dorogi Rendőrkapitányság járőrei ellenőrzés alá vonták Tokodon.

Újabb életmentés Esztergomban
2013. Február 15. 08:21, péntek | Helyi

Újabb életmentés Esztergomban

Két személyt is biztonságba helyeztek a rendőrök és a mentősök, miután bejelentést kaptak a tegnap éjszaka. A kihűléstől mentettek meg egy ittas esztergomi asszonyt és egy rosszul lett oroszlányi férfit

Ismét ittas férfit kellett menteni
2013. Január 30. 09:08, szerda | Helyi

Ismét ittas férfit kellett menteni

Ittassága miatt nem tudott lábra állni az a férfi, akivel szemben kedden intézkedtek a rendőrök Esztergomban. Tartva a kihűléstől a járőrök mentőt hívtak hozzá, így újabb életet mentettek meg.

Lebukott: részegen, kivilágítatlanul és rendszám nélkül autózott
2013. Január 28. 08:17, hétfő | Helyi

Lebukott: részegen, kivilágítatlanul és rendszám nélkül autózott

Szabályszegések sorát követte el az a járművezető, akit vasárnap 00:02-kor vontak ellenőrzés alá az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei.

Részeg testvérpár tombolt Dorogon
2013. Január 28. 08:05, hétfő | Helyi

Részeg testvérpár tombolt Dorogon

Egyik verekedés után jött a másik annak a részeg dorogi testvérpárnak, melynek tagjai egy dorogi szórakozóhelyen bántalmazták a biztonsági őröket vasárnap éjjel 1 óra körüli időben. A buli a rendőrkapitányságon zárult.

Ittasan a játszótéren – életet mentett a rendőrség
2013. Január 03. 07:59, csütörtök | Helyi

Ittasan a játszótéren – életet mentett a rendőrség

Bajba jutott személyek életét mentették meg a rendőrök szerdán Esztergomban. Kihűltek volna, ha nem segítenek rajtuk az egyenruhások. A rendőrség köszöni a bejelentést tevő állampolgárok jelzését.

2012. December 21. 08:04, péntek | Helyi

Ittasan az utcán feküdtek, segített a rendőrség Dorogon

Négy bajba jutott emberhez is riasztották a rendőröket az állampolgárok csütörtök este. A gyors intézkedésnek köszönhetően mindannyian még időben segítséget kaptak.

2012. December 19. 08:31, szerda | Helyi

A legtöbben megfogadták a tanácsot: ha iszik, ne vezessen!

Pénteken és szombaton fokozott ellenőrzést tartott a megyei rendőr-főkapitányság, mely elsősorban az egyik legfőbb baleseti kockázati tényezőre, az ittas vagy bódult állapotban történő vezetésre irányult.

2012. December 14. 13:45, péntek | Helyi

Szondák akcióban, ittas vezetőkre hajt a rendőrség

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség december 14-én 20 óra és december 15-én 4 óra közötti időben az utakon. A hatóság európai akcióban elsősorban az ittas, bódult állapotú sofőröket szeretné kiszűrni.

2012. December 13. 07:49, csütörtök | Helyi

Ivott, drogozott, kocsit vezetett, szabálytalankodott Esztergomban

Ittasan és bódult állapotban vezetett Esztergomban az a 21 éves budapesti fiatalember, akit ma éjszaka vontak intézkedés alá a járőrök. Megszegte a kötelező haladási irányt, emiatt állították meg őt az egyenruhások.

2012. December 04. 08:33, kedd | Helyi

Iszik és vezet, így jár - plakátkampány

Plakátokkal hívja fel a figyelmet a megyei rendőrség az ittasan okozott balesetek megelőzésére. A hatóság december elsején indított kampányt, mely során számtalan helyen találkozhatunk a veszélyt jelző felhívásokra.

2012. Október 29. 08:29, hétfő | Helyi

Forgalommal szemben részegen fának csapódott

Részegen, jogsi nélkül, szemben a forgalommal hajtott kocsival fának egy esztergomi férfi vasárnap hajnalban. A 21 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett, 20 éves utasának azonban nem esett baja.