Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

Vezetői pályázatok, élményfürdő, parkolás, költségvetés napirenden
2013. Április 09. 08:00, kedd | Helyi

Vezetői pályázatok, élményfürdő, parkolás, költségvetés napirenden

Csütörtökön 17 órától tartják következő testületi ülésüket az esztergomi képviselők a Városháza nagytermében, ahol szó lesz egyebek közt intézményi vezetői pályázatokról, a költségvetésről, pakolásról, élményfürdőről

Feloszlott a képviselő-testület Dömösön
2013. Március 20. 11:34, szerda | Helyi

Feloszlott a képviselő-testület Dömösön

Dömösön a négy független tag szavazatával feloszlott a képviselő-testület. A képviselők által 2012 májusa óta felfüggesztett polgármester a szavazáson nem vett részt - tájékoztatta a képviselők egyike szerdán az MTI-t.

Megvan Esztergom költségvetése
2013. Március 15. 10:48, péntek | Helyi

Megvan Esztergom költségvetése

A Fidesz-KDNP-frakció módosító indítványaival fogadta el a képviselő-testület Esztergom költségvetését csütörtök éjjel, a törvényes határidő előtti napon. Tétényi Éva polgármester, meggondolja, hogy éljen-e vétójogával.

Rendkívüli ülés a költségvetésről
2013. Március 14. 07:52, csütörtök | Helyi

Rendkívüli ülés a költségvetésről

Rendkívüli ülést tart Esztergom önkormányzatának képviselő-testületének ma 16 óra 50 perctől a Városháza nagytermében, ahol a városvezetők a költségvetésről tárgyalnak.

Meggyes-Tétényi szópárbaj, személyeskedés, még nincs költségvetés
2013. Március 13. 07:44, szerda | Helyi

Meggyes-Tétényi szópárbaj, személyeskedés, még nincs költségvetés

Meggyes Tamás kétmilliárd forint „nem létező” bevételt talált a büdzsében, Tétényi Éva polgármester pedig „papíron létező” egyensúlynak nevezte a költségvetést, amit a Fidesz javaslatára nem fogadott el a testület.

Székely zászló a Mária Valéria hídon
2013. Február 14. 11:08, csütörtök | Helyi

Székely zászló a Mária Valéria hídon

Mária Valéria hídon húzza fel a Holdas-Napos székely lobogót, dr. Völner Pál a Fidesz Komárom-Esztergom megyei elnöke, valamint Farkas Iván, a Magyar Közösség Pártjának alelnöke pénteken.

2012. December 04. 08:43, kedd | Helyi

Napirendek Mikulásra

Az esztergomi önkormányzata képviselő-testület Mikulás napján, december 6-án (csütörtökön) 17 órakor ülésezik a Városháza nagytermében. A városvezetők a tervek szerint 22 napirendi pontot tárgyalnak majd.

2012. November 05. 08:33, hétfő | Helyi

Napirenden: főtéri faházak, költségvetés, cégek

A Széchenyi téri faházak, a költségvetés, a kötelező feladatok, az önkormányzati cégek, egyebek között ezeket tárgyalják a képviselők soron következő ülésükön csütörtökön 17 órakor a Városháza nagytermében.

2012. Szeptember 11. 10:10, kedd | Helyi

Esztergom ismét a parlament előtt

Újra téma volt Esztergom gazdasági helyzete hétfőn az Országgyűlés plenáris ülésének interpellációi között. A városra kivetett inkasszó ügye miatt került ismét a parlament elé Esztergom.

2012. Szeptember 10. 08:00, hétfő | Helyi

Tizenhét pont napirenden

Tizenhat nyilvános és egy zárt pontot tárgyal csütörtökön 17 órától az esztergomi képviselő-testület. A napirenden továbbra is a város költségvetése lesz a fő kérdés. A közgyűlés tárgyal még a jegyző fegyelmi ügyében is.

2012. Szeptember 07. 10:39, péntek | Helyi

KDNP: az elnökség dönt a választásokon történő indulásról

Esztergomban a KDNP megkezdte a felkészülést a 2014-es választásokra, és mind a tíz körzetben önálló jelölteket indítana. Ebben a kérdésben azonban a párt országos elnöksége dönt majd.