Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek | Helyi

2012. November 29. 08:00, csütörtök |

Esztergomba és Kertvárosba is érkezik a Mikulás

Már jövő hét elején leadhatják kívánságlistájukat a gyerekek az esztergomi művelődési házban a Mikulásnak, aki szerdán érkezik vissza műsorral és ajándékokkal. Sőt december 6-án a kertváros közösségi házba is ellátogat.

2012. November 28. 10:22, szerda |

Kétszázmillióból fejleszt a tokodaltárói rácsgyártó

Új gyártócsarnokot és raktárat épít a Tokodaltárói Rácsgyártó és Kereskedelmi Kft., mely 205 millió forintos beruházással növeli kapacitását is - mondta el a társág pályázatokért felelős munkatársa kedden az MTI-nek.

2012. November 28. 09:49, szerda |

Szoros a Csabai-bajnokság tabellája - VI. forduló

Döntetlent játszott a listavezető Dobó gimnázium csapata a Csabai-bajnokságban, az együttes ezzel azonban továbbra is a tabella élén áll. A hatodik forduló eredményei!

2012. November 28. 09:30, szerda |

Esztergomi Vitéz az Év játékosa

Kihirdette a Magyar Rögbi Szövetség az Év játékosai címet a minap, melyet a tizenötös rögbiben az Esztergomi Vitézek bajnokcsapatának tagja, Collet Gregoire érdemelt ki idén. A Vitéz-csapatok legutóbb mind győztek.

2012. November 28. 08:47, szerda |

Biztonságban út közben is

A következő napokban csapadékra, ködfoltokra kell számítanunk, ilyen időjárási viszonyok között a járművezetőknek még a megszokottnál is körültekintőbbnek, óvatosabbnak kell lenniük a balesetek megelőzése érdekében.

2012. November 28. 08:05, szerda |

Médiatanács: a bíróság szerint se sugározhat a Klubrádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint kimondta a bíróság a Klubrádió esztergomi és tatabányai frekvenciákra benyújtott pályázatainak alaki érvénytelenségét, így törvénytelen a sugárzás a városokban.

2012. November 27. 13:58, kedd |

Fogolyszökés Dorogon

Megszökött egy dorogi, elítélteket is foglalkoztató üzemből Lázár György, a Márianosztrai Fegyház és Börtön fogvatartottja hétfőn 19 és 20 óra közötti időben. A dorogi rendőrség eljárást folytat az elítélttel szemben.

2012. November 27. 09:06, kedd |

Csoportos garázdaság Esztergomban - elfogások

Elfogták a rendőrök annak a 25 éves esztergomi férfinak a társát, aki ellen az esztergomi rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

2012. November 27. 08:13, kedd |

Párkányiak vitték a Szendy-kupát

A párkányi Ady alapiskola tanulói nyerték meg az esztergomi sportcsarnok harmadszor megrendezett Szendy Gábor Kupáját múlt pénteken. A torna másodikja a Dobó gimnázium lett az Árpád-házi iskola előtt.

2012. November 27. 07:55, kedd |

Ritka példa Tát – megújult az általános iskola

Ünnepélyes keretek között adták át Táton az Új Széchenyi Terv keretében felújított III. Béla Általános Iskolát szombaton. Az intézmény a korszerűsítésnek köszönhetően jelentős fenntartási költséget spórolhat meg.

2012. November 27. 07:31, kedd |

Klubrádió: a médiatanács rontott, mehet az esztergomi adás

A Klubrádió szerint semmilyen bíróság nem mondta ki, hogy nem sugározhatnak Tatabányán és Esztergomban, azt viszont igen, hogy olyan pályázatot írt ki a mMédiatanács, „amelyet nem lehetett szabályosan kitölteni”.

2012. November 27. 07:21, kedd |

Politikai foglyok Esztergomban

A Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapja alkalmából vasárnap a budai várban együttműködési megállapodást írt alá a Fidelitas valamint az egykori rabok, kényszermunkások szervezetei.