Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

Szavazzunk Zrínyi Miklósra – legyen a Nem Olimpiai Sportágak Bajnoka is
2014. November 27. 07:31, csütörtök | Helyi

Szavazzunk Zrínyi Miklósra – legyen a Nem Olimpiai Sportágak Bajnoka is

Internetes szavazást indított a nem olimpiai sportágak legjobbjainak megválasztására a sportolanemzet.hu portál. Voksolhatunk az esztergomi mesteredzőre, Zrínyi Miklósra is.

Megvan a 12. – újra bajnok az Esztergomi Vitézek
2014. Június 30. 07:41, hétfő | Helyi

Megvan a 12. – újra bajnok az Esztergomi Vitézek

Megnyerte a Kecskeméti ARC elleni szombati, Esztergomban rendezett döntőt és ezzel a rögbibajnokságot az Esztergomi Vitézek csapata. A fiúk tizenkettedik bajnoki címüket zsebelték be.

Dorogi csajok a csúcson – bajnok a női focicsapat
2014. Május 19. 08:03, hétfő | Helyi

Dorogi csajok a csúcson – bajnok a női focicsapat

Elképesztő magabiztossággal nyerték meg a bajnokságot a dorogi női labdarúgók, utolsó hazai meccsükön 15-0-s győzelemmel ünnepelték a sikert.

Kemény csata elé néz a Honvéd és a Debrecen
2013. Július 24. 09:48, szerda | Sport

Kemény csata elé néz a Honvéd és a Debrecen

Budapest Honvéd és a Debrecen közül utóbbi van valamivel könnyebb helyzetben a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének csütörtöki visszavágói előtt.

Magyar birkózóarany Grúziából
2013. Július 22. 08:35, hétfő | Helyi

Magyar birkózóarany Grúziából

Aranyérmet szerzett Lévai Zoltán Grúziában, ahol a közelmúltban a világ legjobb fiatal birkózói mérkőztek meg. A birkózó nemzetek csatájában így egy magyar, a Dorogi Nehézatlétikai Club versenyzőnek is szólt a himnusz.

Ultrabalaton esztergomi bajnokokkal
2013. Június 04. 10:40, kedd | Helyi

Ultrabalaton esztergomi bajnokokkal

A női és a férfi párosok közt is esztergomiak állhattak a dobogó legfelső fokára a 212 kilométeres Ultrabalatonon múlt hétvégén. A küzdelemnek rendszeres résztvevői az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület tagjai.

Bajnok a Szent Imre!
2013. Május 14. 08:32, kedd | Helyi

Bajnok a Szent Imre!

A Szent Imre iskola csapata nyerte az esztergomi sportcsarnok negyedik Csabai Lajos Középiskolás Teremfoci Bajnokságát miután lezajlott a sorozat utolsó fordulója is. A gólkirály az Árpád-házi játékosa lett.

Csapatbajnoki arany- és ezüstszerzés térségünk birkózóitól
2013. Február 04. 08:33, hétfő | Helyi

Csapatbajnoki arany- és ezüstszerzés térségünk birkózóitól

Megnyerte a csapatbajnokságot a térségünk fiatal birkózóit tömörítő Dorogi Nehézatlétikai Club serdülő alakulata a közelmúltban a fővárosban. Mellettük a diák korosztályban ezüstérmet szerzett.

2012. Október 09. 08:10, kedd | Helyi

Olaszországban is a legjobbak a leányváriak

Két nemzetközi csapatbajnoki címet is szerzett a Leányvári Judo SE a közelmúltban, a sportolók egy olasz tornán a nők és a férfiak között is nyertek. Emellett két magyar bajnoki címet is bezsebelt a klub a közelmúltban.

2012. Szeptember 23. 08:03, vasárnap | Helyi

Újabb csapatbajnoki cím, legyőzhetetlenek birkózóink

Kiemelkedő sikerekkel kezdte a Dorogi Nehézatlétikai Club a kötöttfogású szezont, a fiatal sportolók ugyanis megnyerték az Országos Diák Csapatbajnokságot múlt vasárnap Budapesten. A serdülők bronzérmet szereztek.

2012. Szeptember 22. 08:00, szombat | Helyi

Evezés: országos bajnok a Dobó gimnázium

Több mint negyven oktatási intézmény részvételével zajlott le az Országos Evezős Diákolimpia a közelmúltban a Velence-tavi evezős pályán. A megmérettetésen a négypár evezős dobós egység bajnoki címet szerzett.

2012. Május 31. 14:19, csütörtök | Sport

Becsület és sportszerűség

A BoxingONE Championship 2012-es tavaszi szezonjából már csak egy mérkőzés van hátra: június 2-án, szombaton 18 órától a „Debrecen Thunders" a szlovákiai „Komárno Sharks" együttesét fogadja a Debrecen Plázában.