Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. December 28. 10:10, péntek | Helyi

Tíz csapat, meccsek, forralt bor, Rozi Kupa

Tíz csapat, fergeteges mérkőzések, szurkolás, forralt bor, mindez várja a szurkolókat december 30-án az idei Rozi Kupán, melyet a sportcsarnok ezúttal is legendás vezetőjének, Rozgonyi Miklós tiszteletére rendez meg.

2012. December 18. 09:47, kedd | Helyi

Esztergom megvédte címét a Winkler-kupán

Esztergom csapata nyerte idén is a Pézsa Tibor sportcsarnok Winkler János Kupáját vasárnap. A címvédő a döntőben a Ferences Gimnázium alakulatot győzte le, melytől a selejtezőkben még kikapott.

2012. December 15. 08:00, szombat | Helyi

Rozi Kupa - a spori legendás vezetőjének tiszteletére - VIDEÓ

Idén is megrendezi a két ünnep között az esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok az intézmény egykori legendás vezetőjéről elnevezett focitornáját. Az érdeklődő csapatok még december 21-éig jelentkezhetnek.

2012. December 14. 11:29, péntek | Bulvár

Vicces focipálya - trapéz alakú a játéktér Gönyűn

Trapéz alakú a gönyűi labdarúgópálya, legalábbis a Google térképe szerint. Nem lennék jobb szélső támadó vagy éppen bal szélső védő, akiknek itt még többet kell futni!

2012. December 11. 08:10, kedd | Helyi

Veretlenül ötödik Esztergom az Osvald Béla Kupán

A Mészöly Focisuli csapata nyerte meg a minap az esztergomi sportcsarnok negyedik Osvald Béla Kupáját. A házigazda esztergomi együttes a tornán egyszer sem vesztett, de így is az ötödik lett a csapat.

2012. December 07. 10:11, péntek | Helyi

Tatabányai siker az esztergomi Kertes-kupán

Tatabánya alakulata nyerte meg az esztergomi sportcsarnok negyedik Kertes László Kupáját a minap. A tornán kilenc csapat mérkőzött meg egymással az egykori kiváló NB I-es játékos tiszteletére rendezett kupán.

2012. December 06. 10:42, csütörtök | Helyi

Dobó az ősz győztese – félidőben a Csabai-bajnokság

Befejeződtek hétfőn a IV. Csabai Lajos középiskolás focibajnokság őszi küzdelmei, mely során végül a Dobó zárta az idény elő felét az élen. A listavezetőt szorosan, egy pont lemaradással követi a Szent Imre csapata.

2012. December 05. 12:00, szerda | Sport

Parádés meccsekkel zárul Bajnokok Ligája ősz - A szerdai program

Szerdán az E, F, G és H csoportok utolsó mérkőzéseivel zárul a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Sorsdöntő összecsapások várnak több csapatra is.

2012. December 05. 11:06, szerda | Helyi

Ezüstös esztergomi siker az országos Tarnóczy-kupán

Második helyen végzett a házigazda Esztergom a negyedik Tarnóczy-kupán a múlt héten a sportcsarnokban, ahol az országból tizenkét csapat küzdött a trófeáért. A serleget végül a székesfehérvári együttes vihette magával.

2012. November 28. 09:49, szerda | Helyi

Szoros a Csabai-bajnokság tabellája - VI. forduló

Döntetlent játszott a listavezető Dobó gimnázium csapata a Csabai-bajnokságban, az együttes ezzel azonban továbbra is a tabella élén áll. A hatodik forduló eredményei!

2012. November 27. 08:13, kedd | Helyi

Párkányiak vitték a Szendy-kupát

A párkányi Ady alapiskola tanulói nyerték meg az esztergomi sportcsarnok harmadszor megrendezett Szendy Gábor Kupáját múlt pénteken. A torna másodikja a Dobó gimnázium lett az Árpád-házi iskola előtt.

2012. November 22. 08:15, csütörtök | Helyi

Foci: jön a Szendy-kupa döntője, ötödik fordulón túl a Csabai-bajnokság

Pénteken küzd meg a végső győzelemért a Szendy Gábor Focitorna nyolc továbbjutott csapata a Pézsa Tibor sportcsarnokban, ahol a héten lezajlott a Csabai Lajos bajnokság ötödik fordulója is.