Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 22. 10:13, hétfő | Helyi

Fogorvosi ellátással akart rendőröket megvesztegetni egy ittas sofőr

Egy budapesti fogorvos ittasan az árokba hajtott gépkocsijával Esztergom külterületén szombat este, majd pénzt és ingyen fogorvosi kezelést ajánlott az intézkedő rendőröknek.

2012. Október 20. 09:59, szombat | Helyi

Kocsmába szökött a kórházból egy 14 éves lány

Megszökött a kórházból, majd egy kocsmában lelt menedékre egy 14 éves esztergomi lány péntek koraeste. Az italozó tulajdonosa kért rendőri segítséget, miután a beteg fáradtan a pult alá feküdt és elaludt.

2012. Október 16. 12:37, kedd | Helyi

Részegen ment bevásárolni

Részegen ment bevásárolni egy férfi kedden délután Esztergomban. Már a boltban a belépője is megbotránkozást keltett a többi vásárlóban, ezért a biztonsági őr kitessékelte onnan, majd a férfi megtámadta az őrt.

2012. Október 15. 09:02, hétfő | Helyi

Késeléses ügy, eladó városi ingatlan, esztergomi tehetségkutató - A hét hírei

Eladó a Meszéna-ház, késeléses rémhír, tehetségkutató, ünneplő óvoda, jubiláló FIFA-asszisztens, mindezek történtek múlt héten. Heti hírösszefoglaló!

2012. Október 08. 08:50, hétfő | Helyi

Kezét, lábát törhette volna a motoros

Szerencse, hogy nem történt súlyosabb sérülése annak a motorosnak, aki vasárnap bukott fel motorjával Sárisáp és Bajna között az erdőben. A 31 éves tarjáni férfi barátaival sötétedéskor a fák között száguldozott.

2012. Október 08. 08:20, hétfő | Helyi

Fizetésképtelenség, tüntetés, drogbukta - A hét hírei

Esztergom fizetésképtelenné vált, kifizetések maradnak el, szolgáltatások állnak le, országos tüntetés a városban, drogos iskolások buktak le Dorogon, egyebek közt mindez történt múlt héten. Heti hírösszefoglaló!

2012. Szeptember 24. 17:00, hétfő | Helyi

Drogfogás, veterán kerékpár, váltózó vonatpótlók, balesetek – a hét hírei

Esztergomi az év veterán kerékpárja, törtek-zúztak az autósok, közösségi kerékpáros rendszert fejlesztett a Neuzer gyár, rekord az eurorégiós maratonon, egyebek közt ezek történtek múlt héten. Heti esemény-összefoglaló.

2012. Szeptember 24. 12:00, hétfő | Helyi

Törtek-zúztak az autósok a hétvégén – jön az újabb razzia

Több baleset is történt megyénk útjain a hétvégén, szerencsére azonban súlyos sérülés nem történt. Esztergom környékét ugyan most elkerülte a karambol-hullám, a rendőrség viszont fokozott ellenőrzésekre készül.

2012. Szeptember 07. 09:33, péntek | Helyi

Kézigránátot vittek a dorogi rendőrségre

Kézigránátot talált egy iskola gondnoka Dorogon - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.

2012. Augusztus 29. 09:02, szerda | Helyi

Műkincsfogás Esztergomban

Esztergomban kerültek elő azok a régiségek, amelyeket a közelmúltban a felvidéki Nagysalló községi hivatalából loptak el. A szlovák és magyar rendőrség közös akciójában végül elkapták a betörőket, akik mindössze 45 ezer forintot