Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

Születésnap után fadoronggal ütötték – irány a bíróság
2013. Június 25. 08:21, kedd | Helyi

Születésnap után fadoronggal ütötték – irány a bíróság

Vádemeléssel folytatódik annak a négy esztergomi gyanúsítottnak az ügye, akik még tavaly decemberben egy születésnapi mulatság után bántalmaztak fadoronggal egy férfit.

Verekedés és önbíráskodás lett a közös italozás vége
2013. Június 20. 08:00, csütörtök | Helyi

Verekedés és önbíráskodás lett a közös italozás vége

Baráti italozást követően a visszajárón veszett össze és verekedett két ivócimbora Dorogon a közelmúltban. A rendőrök előállították őket, kiderült egyiküknél kábítószergyanús anyag is volt.

Garázdasággal zárták a bulit - négyen verekedtek össze
2013. Április 14. 11:45, vasárnap | Helyi

Garázdasággal zárták a bulit - négyen verekedtek össze

Csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség négy esztergomi férfi ellen, akik péntek este egy szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően összeverekedtek.

Diákot és annak apját is megverte az iskolában
2013. Március 21. 09:27, csütörtök | Helyi

Diákot és annak apját is megverte az iskolában

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség a 22 éves Sz. Sándorral szemben, aki szerdán egy esztergomi általános iskolában bántalmazta egy ott tanuló diák apját.

Részeg testvérpár tombolt Dorogon
2013. Január 28. 08:05, hétfő | Helyi

Részeg testvérpár tombolt Dorogon

Egyik verekedés után jött a másik annak a részeg dorogi testvérpárnak, melynek tagjai egy dorogi szórakozóhelyen bántalmazták a biztonsági őröket vasárnap éjjel 1 óra körüli időben. A buli a rendőrkapitányságon zárult.

2012. December 10. 07:45, hétfő | Helyi

Haverok, buli, drog, pia, bunyó, rendőrség

Csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az esztergomi rendőrség négy tokodaltárói férfi ellen, akik egy kocsma előtt verekedtek össze vasárnap hajnalban.

2012. November 27. 09:06, kedd | Helyi

Csoportos garázdaság Esztergomban - elfogások

Elfogták a rendőrök annak a 25 éves esztergomi férfinak a társát, aki ellen az esztergomi rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

2012. Október 29. 07:48, hétfő | Helyi

Kocsmai bunyó és késelés Piliscséven

Kocsmai verekedéshez riasztották a dorogi járőröket Piliscsévre szombaton késő este. Egy román állampolgár esett neki három helybéli férfinak, akik felháborító viselkedése miatt megpróbálták kitessékelni az ivóból.

2012. Október 01. 08:53, hétfő | Helyi

Dúltak az indulatok Nyergesújfalun és Esztergomban

Kocsmai verekedésnél intézkedtek a rendőrök vasárnap hajnalban Nyergesújfalun, míg Esztergomban ugyanekkor egy férfi bántalmazta volt barátnőjét, a hatóság előállította az agresszív bántalmazókat.

2012. Szeptember 12. 07:50, szerda | Helyi

Brutális bíróverés a piliscsévi bajnokin

Nem tetszett a bíró döntése, ezért a piliscséviek egyik játékosa előbb ököllel orrba verte, majd az összeeső játékvezetőt kétszer meg is rúgta a hétvégi Koppánymonostor elleni bajnokin. Újabb verekedés Piliscséven.

2012. Április 18. 07:09, szerda | Külföld

Verekedő utas miatt hajtott végre kényszerleszállást

Kényszerleszállást hajtott végre a szimferopoli repülőtéren az Aerosvit ukrán légitársaság Kijevből Dubajba tartó repülőgépe, mert az egyik utas megvert egy légiutas-kísérőt - jelentette az unian.net hírportál.

2012. Március 06. 14:15, kedd | Kék hírek

A szóváltás hevében halálra késelte

Szóváltás hevében megkéselt két férfit egy harmadik a Vas megyei Rábahídvégen hétfőn, az egyik ember a helyszínen belehalt sérüléseibe.