Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

Rekordrészvétel és álomdöntő a Rozi Kupán - Fotókkal
2013. Január 08. 08:42, kedd | Helyi

Rekordrészvétel és álomdöntő a Rozi Kupán - Fotókkal

Rekord döntött a kilencedik Rozi Kupa csapatainak száma, ráadásul zsúfolásig megtelt a sportcsarnok a Rozgonyi Miklós emlékére rendezett tornán a közelmúltban. A trófeát ezúttal álomdöntőben a Manó ABC csapata nyerte.

Címvédés a 120 év feletti lábteniszezők közt
2013. Január 06. 08:00, vasárnap | Helyi

Címvédés a 120 év feletti lábteniszezők közt

Megvédte címét a 120 év felettiek közt a tavalyi győztes Osvald – Kovács páros a sportcsarnok negyedik Dr. Magyar György Páros Lábtenisz Kupáján a közelmúltban. A 120 év alattiaknál Tóth József és Erdős László nyert.

Benzinkút és söröző vívta a Markó Kupa döntőjét
2013. Január 03. 14:43, csütörtök | Helyi

Benzinkút és söröző vívta a Markó Kupa döntőjét

Ünnepi hangulat, teltház, izgalmas meccsek, régi és új csapatok, ez jellemezte a sportcsarnok közelmúltban lezajlott negyedik Markó Béla Felnőtt Focikupáját. A trófeát ezúttal a Mol Kút Esztergom játékosai nyerték meg.

2012. December 28. 10:10, péntek | Helyi

Tíz csapat, meccsek, forralt bor, Rozi Kupa

Tíz csapat, fergeteges mérkőzések, szurkolás, forralt bor, mindez várja a szurkolókat december 30-án az idei Rozi Kupán, melyet a sportcsarnok ezúttal is legendás vezetőjének, Rozgonyi Miklós tiszteletére rendez meg.

2012. December 15. 08:00, szombat | Helyi

Rozi Kupa - a spori legendás vezetőjének tiszteletére - VIDEÓ

Idén is megrendezi a két ünnep között az esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok az intézmény egykori legendás vezetőjéről elnevezett focitornáját. Az érdeklődő csapatok még december 21-éig jelentkezhetnek.

2012. December 07. 10:11, péntek | Helyi

Tatabányai siker az esztergomi Kertes-kupán

Tatabánya alakulata nyerte meg az esztergomi sportcsarnok negyedik Kertes László Kupáját a minap. A tornán kilenc csapat mérkőzött meg egymással az egykori kiváló NB I-es játékos tiszteletére rendezett kupán.

2012. December 05. 11:06, szerda | Helyi

Ezüstös esztergomi siker az országos Tarnóczy-kupán

Második helyen végzett a házigazda Esztergom a negyedik Tarnóczy-kupán a múlt héten a sportcsarnokban, ahol az országból tizenkét csapat küzdött a trófeáért. A serleget végül a székesfehérvári együttes vihette magával.

2012. November 12. 11:02, hétfő | Helyi

Pilismaróti siker a tehetségkutató focikupán

A pilismaróti Bozóky Mihály Általános Iskola tanulói nyerték meg múlt pénteken az esztergomi sportcsarnok téli idénynyitó tornáját, a negyedik Kertész Kálmán Tehetségkutató Teremfoci Bajnokságot.

2012. November 08. 07:31, csütörtök | Helyi

Kezdősípszót kaptak a sportcsarnok focitornái

Elkezdődik a Pézsa Tibor Sportcsarnokban focikupáinak idénye, mely a IV. Kertész Kálmán tornával rajtol pénteken. A kupák mellett javában zajlik a középiskolások bajnoksága is, melyet a Dobó gimnázium tanulói vezetnek.

2012. Szeptember 05. 14:34, szerda | Helyi

Esztergomi győzelem Buzánszky Jenő tiszteletére

Már második alkalommal zajlott le a Buzánszky Jenő nevét viselő nemzetközi torna Dorogon a múlt hétvégén. A meghívott csapatok közül a kupát ezúttal az esztergomi labdarúgók hódították el.

2012. Május 31. 07:17, csütörtök | Sport

Halálcsoportba került a férfi kézilabda-válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott a spanyol, a horvát, a szerb, a dán és a dél-koreai csapattal került azonos csoportba a londoni olimpián.

2012. Május 25. 14:19, péntek | Sport

BL-tervek a Fradinál

A Bajnokok Ligája főtáblájára, azaz a legjobb 16 közé szeretne jutni a következő idényben az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata.