Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Október 20. 08:17, szombat | Helyi

Napirenden: városi cégek helyzete, járással kapcsolatos döntések

A városi cégek gazdasági helyzete, kötelező feladatok, járás kialakításával kapcsolatos döntések, egyebek közt ezek a pontok szerepelnek a csütörtökön 17 órakor kezdődő esztergomi testületi ülésen Városházán.

2012. Október 14. 08:00, vasárnap | Helyi

Eladó városi ingatlan, árulja a Strigonium a Meszéna-házat

Megválik a legnagyobb értéken nyilvántartott ingatlanától a városi Strigonium Zrt., mely ezzel megmenti felszámolás alatt lévő tagvállalatát, fejtette ki Knapp János Pál vezérigazgató a minapi nyíltnapon.

2012. Október 12. 08:51, péntek | Helyi

A kormányhivatal fizeti ki a szociális segélyeket

Nem tudja kifizetni a szociális segélyeket az esztergomi önkormányzat, a kormányhivatal azonban közveavatkozik és az összesen 1,3 millió forintra rúgó tételt átvállalja, ha a polgármester a szükséges adatokat megküldi.

2012. Október 06. 08:10, szombat | Helyi

Napirenden az Aquasziget felújítási munkái

A költségvetés, az önkormányzati intézmények, ingatlanok szerepelnek egyebek közt majd napirenden a jövő heti testületi ülésen. Zárt pontként pedig az Aquasziget felújításiról munkáiról is tárgyalnak a képviselők.

2012. Október 05. 15:31, péntek | Helyi

Esztergom: a polgármester ebben látja a megoldást

Tétényi Éva az M1 Az Este című műsorának volt a vendége, melyben a polgármester kifejtette megoldási javaslatait Esztergom jelenlegi gazdasági helyzetére.

2012. Október 03. 13:47, szerda | Helyi

Tétényi Éva: Esztergom fizetésképtelenné vált

Az önkormányzat számláját 400 millió forintos inkasszóval terhelte meg az állam az általa átvett intézmények költségeinek fedezésére, ezzel a város fizetésképtelené vált - közölte a polgármester szerdán az MTI-vel.

2012. Október 01. 17:30, hétfő | Helyi

Hídfutás-rekord, mentőhelikopter, vb-cím – A hét hírei

Rekord a Hídfutáson, mentőhelikopter a városban, újra sötét lehet az utcákon, magyar mondák nyomában, vb-cím Dorogra, Gran Prix győzelem Tokodra. Egyebek közt ezek történtek múlt héten. Heti esemény-összefoglaló.

2012. Szeptember 28. 07:23, péntek | Helyi

Újra sötét lesz? Likvid hitel az 1,1 milliárdos hiányra

Esztergom likvid hitelből finanszírozná költségvetésének 1,1 milliárdos hiányát. A döntést a Kúria észrevételére való állásfoglalásként a képviselők a többséget adó Fidesz-frakcióval fogadták el csütörtöki ülésén.

2012. Szeptember 26. 08:59, szerda | Helyi

Eladó telkek az ipari parkban – újabb cégeket vár Esztergom

Eladóak az Esztergomi Ipari Park üresen álló telkei, erről nemrég határozott a képviselő-testület. A döntést követően kedden fórumot tartott az önkormányzat, mely reméli, hogy hamarosan újabb cégek érkezhetnek a városba.

2012. Szeptember 24. 08:16, hétfő | Helyi

Költségvetés, parkolás, szabályozási tervek napirenden

Költségvetés, parkolás, szabályozási tervek, egyebek közt ezekről tárgyalnak csütörtökön 17 órától az esztergomi képviselők a Városháza nagytermében. Összesen kilenc nyílt és három zárt pontot tárgyalhat a testület.

2012. Szeptember 11. 11:00, kedd | Helyi

Eladná az élményfürdőt a polgármester

Finanszírozási gondjai megoldására ingatlanhasznosítási koncepciót terjeszt a képviselők elé a csütörtöki testületi ülésen Tétényi Éva. A polgármester szerint az élményfürdő eladása középtávon segítene az önkormányzaton.

2012. Szeptember 10. 08:00, hétfő | Helyi

Tizenhét pont napirenden

Tizenhat nyilvános és egy zárt pontot tárgyal csütörtökön 17 órától az esztergomi képviselő-testület. A napirenden továbbra is a város költségvetése lesz a fő kérdés. A közgyűlés tárgyal még a jegyző fegyelmi ügyében is.